Monday, December 28, 2009

saya a.k.a aku @ bunga daisy amat busy..(konon je la)

berbalik kepada tajuk entry di atas(baca secara baku ok)....amat busy kerana:







**** kelas dah start balik, kononnya aku ngah busy tgk2 n berkenalan ngan lecturer laaaa....(walaupun aku sllu ponteng)



****nk kene kemas barang kt uma sewa sekarang sbb awal bulan 1 nk pindah masuk umah sewa kt pantai permai sbb lagi dekat ngan u.m tercinta tu....(nk masuk kolej tak dapat...ada ke dorang cakap aku x hantar borang permohonan nak duk hostel...aku penat jalan jauh-jauh semata-mata nk anta borang tu...dorang ckp aku x hantar...sabar je la..)



****aku nk kene edarkan soalan survey untuk final projek aku kt student yg berlainan universiti....ada 200 keping survey tu (aku bru edar 9 keping kot...haha)





~ semua benda yg aku sibukkan tu bila la agaknya nak siap...sbb aku ni suka menangguh...pemalas....kuat tido


~ ada sape2 nk tolong aku untuk selesaikan benda2 kt ats tu ???hahaha....nk putera yg naik kuda putih yg ada sayap....huhu

19 comments:

Lya Colours said...

haha kau nk kuda putih yg ada sayap ek daisy
nanti kuda cik kamen yg datang baru ko tau

selamat belajar ye
semoga sukses selalu

sabariah said...

putera naik kuda putih yg bersayap? ewah2.. suke bermimpi jgk ye ko..

good luck! ko je boleh tlg diri ko.. org lain sure xmo.. ahaks..

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

kuda putih yg ada sayap mcm best je..pastu putera tu mestilah kacak kan kan

Zuewairy said...

minta tolong kat wonder pets;)

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

selamat penin kepala study beb~
wakakakakaa
gud luck

whitedaisy said...

lya color---klo kuda en kamen yg dtg lagi la best...tp...

meksh ye...doa kn aku suksess ye..ni last sem dah...haha.nnti ley la kje lak.

whitedaisy said...

sabariah-----ello2...mimpi yg best2 sape tak nk kan...tp klo mimpi yg hantu2 tu tak nk ahhhhh..takut sih..huuhuhu...nmpak ye camtu la kn....kne la tolong diri sendri kn...huhu.sedey...

whitedaisy said...

MIMI ZUZU @ M1N4M1-----haha..mesti yg hensem la...wajib....hekhek

whitedaisy said...

Zuewairy----tp wonder pets kt mne skrng...tlong3

whitedaisy said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠----haha thx untk ucap yg ikhlas tu...aku pon hrp aku akn pening kepala kembali...dah lme tak pening ni...

@re-t!N said...

haha...mcm fatin la ehh.suka brgn yg bukan2 hehe
klu apa yg kita brgan 2 dpt kan best kan hahaha
btw...kamo mesti blh wat suma 2.but slow2 la..hihi
oraittt (^_-)

whitedaisy said...

haha...betol2....berangan ni best owh....tp sush nk dpt ape yg kita berangn tu...huhuhu...huhu..ni sdng usaha siap kn smua benda tu....thx ye....

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ei, pasni jgn ponteng2 da.nk kene geget ke?hehe..cik leya..aku xde kuda putih.aku ade sugar glyder je.cmne nk tlg nih.hahaha

awk, nk saya bakar ke pjbt hostel tu?ske2 je die kata awk xantar kan..huhuhu..

Rowena Chasez said...

mehh amek award kt cnie...
http://mschasez.blogspot.com/2010/01/thousand-thanx.html

whitedaisy said...

haha....extion kamen....tolng la bkar pejabt tu..huhu....akhr nya duk uma sewa jgk sy ni kn....kuang2....

bunga ;D said...

sama macam einaz la..
x dpt den nk tolong.
weee.=)

BuLaN iTu aKu said...

SUDAH mula kelas ye..
hehhe
tak mau ponteng2 ye..

whitedaisy said...

bunga.....tolng la...tolng la...hehe

whitedaisy said...

bula-----malang nye...minggu pertama pon da start pontng..hehe