Wednesday, December 23, 2009

~di pagi hari


pernahkah kau bicara
tapi tak didengar
tak dianggap
sama sekali


pernahkah kau tak salah
tapi disalahkan
tak di beri
kesempatan


ku hidup dengan siapa
ku tak tau kau siapa
kau kekasihku 
tapi orang lain bagiku


kau dengan dirimu saja
kau dengan duniamu saja
teruskanlah....teruskanlah...
kau begitu...


kau tak butuh diriku
aku patung bagimu
cinta buta
kebutuhan cintamu

**** dah 17.9879 kali aku asyik ripit je lagu neh dari pukul 1 pg smpai dah nk pecah dah gegendang telinga aku ni...tak tau la pe yg bestnye dengan lgu ni...


****kenyataannya lagu ni buat aku tenang + kuatkn smgat aku.....walau pon ada sket touching2 bila kenangkn diri aku ni.....(bila nk berubah agaknya).....hukhuk (!-!)

**** amat tak faham ngn diri aku sendiri skrng ni....

****huhu..cm mna nk jadi tabah ni.......


20 comments:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

awk..sory.. :(
huhuu..
mgkin awk xmampu nk ckp dlm fon tp awk blh bgtaw melalui blog yg saya watkan ni..
sorry sgt ye..

Lya Colours said...

erk aku ada dgr 1 lagu ni
dekat cita Selagi Ada Waktu yg tayang masa raya haji kat tv 1
lagu tuh best gila
tapi smpi skrg x dapat2 lagi tajuk lagu tuh n penyanyi dia
huhuhu

whitedaisy said...

xtion kamen...kamu kn tak salah...tak de sape yg salah...smua dah di tentukn olehNYA kn...

whitedaisy said...

lya....ni lgu tjuknye TERUSKANLAH...
penyanyi dia AGNES MONICA....downld la..hihi

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ngaaaa~~
ngah addict kat lagu la ni eh~
wakakakaa~
ko ni awek xtion kamen ke?
auwwww~~

Zuewairy said...

everything ok?? ;)

aKu NaKaL said...

8)~

whitedaisy said...

ayudeadwish-------a.ah...mmmg addict sgt la nih....hihi. xtion kamen??haha...yeee....tu balak ku..haha

zuewairy-----ok kot....penin je sket.thx..

aku nakal-----:)...

eKyN said...

aah la......kite pon suke gilak sama ini lagu aw

giler je rase...
tp xde kes overdose ag r haha.

whitedaisy said...

haha...lagu ni boelh lepas kn geram oh..nk lepaskn geram kt benda len tak mmpu...leps mllui lgu pon ok laaaa....

ekyn....jgn gile sgt...tkut aww..hihi

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

ni lagu agnes monica...aku ngan extion kamen pernah nyanyi sama2 masa mandi dalam bilik air...sungguh seram lagu ni...sila tabah...

afiera said...

ahakz !
ske sgt lgu ni .
even tade kne mngene .
sbb ira mmg ske lgu2 yg agak emo2 cket .
hehe .
BLUES j i w a n g ^___^

senyumsenyum sis !

whitedaisy said...

alvin ngn x-tion kamen pernh mndi sme2 ke???
curang sey....geget nnti x-tion kamen tu..

whitedaisy said...

yeah... i like jiwang gak...hahaha(^-^)

hans said...

hahahaha
gila dgr sampai beratus ribu kali
hilang pendengaran kang
haha

Kaito said...

adeh..nape aku tak pernah dengar lagu ni...

kantoi lama tak bukak radio..hehe...nnt nak try dengar lagu ni...mungkin best sebab ade orang addict kat sini..hehe

@re-t!N said...

mgkin kngan kamo dgn dy msih kuat hehe....
dan mgkin yg ada dlm isi hati kamo trluah dr lagu ni...heheh toi x???memndai ja fatin haha

whitedaisy said...

hans----alhamdulillah tak gila lg smpai skng..hehhe. pendengar pon ok leg owh....jgn bimbng...heheh

whitedaisy said...

kaito-----kamu ptt dgr lgu ni sey...sedey...huhuhu...kantoi lme tak update lgu..jgn la try degr jre..kamu kne dgr...wajib degr..hihi

whitedaisy said...

are-tin-----haha...kamu mcm ahli nujum la..:)