Wednesday, January 6, 2010

..entah....blurrrrrrrr.....


khamis...07/01/2010 pukul 12 tgahari aku g fakulti...niatnya nk jumpa kawan...sekali aku tgk ada notis pasal final projek penyelidikan..haha...aku terlibat la tu... esk ada taklimat pasal tesis...aku ingt nk bli MC je..malas nk g...

so nnti aku akan bertambah busy....25/01/2010 kne bentangkan perjalanan tesis..aku dah rasa cuak gile dah..huhu...

susahnya...nnti sibuk cm mana nk dating??? extion kamen dah la sibuk je memanjang...tolong!!!!



tensionnye... bangggggg...tembak biar mati semua orng.....




********maaf...aku tak dapat muncul kat blog ni untuk jangka masa yg agak lama nnti ye....

6 comments:

Lya Colours said...

oh zaman2 membuat tesis sgt di rindui
huhu
tido kol 5 pagi sbb nak siapkan submit chapter
pengsan
miss that moment

study elok2

BuLaN iTu aKu said...

nak ikut!!
hehe.. take ur time sayang.
tak pun buli je budak junior suh diorang buatkan

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

waa....ganasnye,,nk tembak sume org..hehehe..awk, esok sy blk..hehehe...rindunye

whitedaisy said...

lya---rsa terseksa n sgt lah pent layan benda tesis ni..huahua....

bulan---jommmm la klo nk ikut..junior smua samseng2..tkut..hhihi..

xtion kamen----blik cepat..klo x sy tembak awk gak..hihi

eKyN said...

taw xpe...normal r kan busy

adoii kene kurengkan tido weh ni...

dushum!! tembak daisy balek :p

haha..nwy..selamat bjaya di semester baru ye yang ;)

whitedaisy said...

ekyn-pndai menembak ke?=)