Sunday, December 20, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest

Assalamualaikum......(jawab la...)

Hehe.....disebabkan saya baru darjah 1 dalam bab-bab blog memblog ni, maka x-tion kamen telah memberikn idea yg bernas supaya saya join contest ni..meksh di ucapkn.....so try je la...berhibur sambil belajar gitu...hehe...kalo menang lagi sukeeeeee.....YEAYEA

******ada soalan pasal contest ni tgk kt sini ye. jgn malu-malu cat.....


( x-tion kamen yg ajar cra wat link ni..thx....)

kalah atau menang adat pertandingan....ewah3....so enjoy!!!


 gambar ni diambl kt uma sewa dlu....lepas di mekup oleh iqa...pose cm ni pon ni surh oleh iqa...aku hnya menuruti..

mekasih...hekhek....(betol ke apa aku buat ni???)

11 comments:

Lya Colours said...

wahhh rajin nya join contest
aku ni angan2 taik ayam je
kejap mcm nk join, kejap malas
abis guana la kan
huuuhu

whitedaisy said...

hihi....bukn rjin pon lya colours sje nk improve teknik2 berblog2 ni....sy budk bru blaja kn...ekeh

toing3 gurlz said...

cool...

ann@toing3gurlz

..::..ein..::.. said...

btl ke dawie yg anjur kan contest black n white photo ni..cam confius je...setau ein dawie nye contest aku, dia & kamera kan

whitedaisy said...

a.ah....en dawie yg anjurkn aku, dia n kamera...silap looo...haha

whitedaisy said...

ann@toing3gurlz...thx..hhihi..

BuLaN iTu aKu said...

haiii sayang daisy.. heheheh... maaf ye coz lambat datang sini...
hehehe.. good luck for dis contest..
salam perkenalan

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

waa...da update!!
hehe..cm labah2 melekat kt dinding je
tp still cantik..hehe
gud luck dear

whitedaisy said...

bulan itu aku: thx ye,,,slm perknlan...
xnk join ke??heheh...best..


x-tion kamen: da update da:)thx...saya memmg suke melekat kt mne je...hihihi

fitzna said...

dh mcm spiderman plak..hehe..
jln kt dinding

whitedaisy said...

fitzna...hikhik...mmg dulu2 cita2 nk jd spiderman lorh...tp gagal...hihihi