Monday, January 11, 2010

perbezaan isteri & GF pada pandangan suami=)


  
.............vs ................






Pada suatu mlm yg bosan+lapar+sambil tggu mata ngantuk..aku buka laman web nie, terbacalah satu benda...lepas aku baca rasa benda ni cam betol je......pe pendpat korng???

isteri umpama TV dan GF umpama handphone (HP), sebab-sebabnya adalah:-


(^-^) di rumah tengok TV,  keluar bawa HP

(^-^) x de duit jual TV, ada duit beli HP baru

(^-^) kadang-kadang seronok tgk TV, tp selalunya banyak masa habis main HP

(^-^) TV sekali bayar je boleh guna sepanjang hayat, HP kalo tak bayar line akan di tamatkan

(^-^) TV saiznya besar, berat....HP pulak comel, ramping dan boleh bwa g mana-mana pon

(^-^) tp.......TV ni tak de virus.....dan HP pulak selalu kne virus...sekali kene sakit oh.....



~ jadi.....moral of the story.....pilihlah TV klo anda mempunyai TV, klo yg x da TV dan ada hp je..jaga la HP ANDA..=)




***sumber dari ohtidak.com

37 comments:

sya ar said...

paling suke dgn point terakhir tuh.
"TV XDE VIRUS".
hahaaa. xD

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

carila tv yg flat skin~
wekekeke~

Zulita Saad said...

Cam betul jer dan kena batang hidung lak info nie kan?? menarik dan tertarik..

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

kalau takde tv..layan wayang cemana plak?

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

nk cr hp yg blh tgk tv la..pakej la 2in1.hehehedua2 dpt bwk..nk best lg tmbh yg leh men tenet..hehehe

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. baru nk ckp nk hp leh tengok tv.. heh! leh bw g mna2..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

morak ko agak memeningkan aku la...
hahahaha...

whitedaisy said...

sya ar, aku pon ske point yg last tu...sbb tu di merahkn tulisan tu...hahaha

whitedaisy said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠, tak mhal ke tv flat skrin??=)

whitedaisy said...

Zulita Saad, org rasa pon cm betol je kak...

whitedaisy said...

yg tu ohtidak.com tak ckp la pulak cne..nnti aku cri ye cik MIMI ZUZU @ M1N4M1=)

whitedaisy said...

[ - ] xtionkamen....awk mmg suke yg 2in1, 3in1....byk in 1 ni kn..=)

whitedaisy said...

ko lmbt la ASaDa RyutaRo..=)

whitedaisy said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫---morak ke moral??hihi..pe yg pening ye??aku rasa ok je...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku nak menunjuk kan aku pening...
sampai tulis moral jadi 'morak'...
hehehehe...

whitedaisy said...

haha...yg tu mmg nmpk sgt la ko pening ♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

Riesna Zasly said...

nasib baik bini tak jadi washing machine kan hehe

kalau tv dengan vcd... maknanya serangkai dengan anak2nya lah..

nice madah

whitedaisy said...

klo washing machine lg la berat kn....besar lak tu....=)

fitzna said...

haha..klu yg ade enset n tv skali tuh?yg 2 in 1 tuh cm ne plak..hhuhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sgt pening...

whitedaisy said...

fitzna...aku rasa yg 2in1 tu mngkin mksdnya isteri+anak..haha

whitedaisy said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ...jgn pening2 k....g jumpa doktor klo sakit=)

en_me said...

tv bunyi 'pot pet pot pet', hp bunyi 'ring ring'.. ekeke, salammm akak daisy tewww

Rowena Chasez said...

aiyaaa...
hp sentiasa berkepit dgn tuannyer..
nak jd tv yg blh bersama dgn tuannyer selalu..
heee~

whitedaisy said...

en_me--haha...nk ckp TV tu ske membebel la tu..ish2...salam en_me tueeeeee

whitedaisy said...

Rowena Chasez----haha...nk mnja2 la tu...kn3333

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku nak bini aku jadi hp...kalau aku nak tgk tv..aku tgk kat mobile tv kat hp aku jer...aku harap kau jadikan kamil mesin basuh..sbb dia suka jadi mesin basuh..kang kalau kowang dah tawen...senang la kau basuh pakaian kotor...

whitedaisy said...

eiii alvin....extion kamen ske jd peti ais la...senang nk simpan eskrim...

Husna Hadzarami said...

guna la TV flat screen. hehe.. ramping juga :P
nice blog! :)

angah iza said...

hehehhe....tersnyum sengsorg bace entry kamu ni..
nice :)

whitedaisy said...

ramping mmg la ramping...tp tak leh nk bwh kuar jln2 kn husna..hihih

whitedaisy said...

angah iza senyum leklok ye...=)

eKyN said...

jadi hp 3 in 1...complete n package terbaek...

huhu...jap g sume nk transform dr hp ke tv..or upgrade je

muharrikdaie said...
This comment has been removed by a blog administrator.
GhOsToNe said...

tv x de virus..

tp anasir kuning, pink kelabu!

whitedaisy said...

eKyN---hihi....cukp ke 3 in 1??klo ada yg 4 in 1 msti lg best kn...-)

whitedaisy said...

GhOsToNe---mne ada yg betol2 sempurna kn=)