Monday, June 21, 2010

haaa..brani?


meLAYU yang paling ramai jadi mangsa
&
meLAYU jugak la yang ramai jd pemangsa
mana la bunga xLAYU sblm kene petik
kalau pakai pun ketat2
dedah sana
dedah sini
bentuk v,w,x,y,z (td aku baca kt blog kata si kila)

ade cara xnk bg kene rogol x?

1) pakai tutup aurat..
xtutup pun jgn la dedah bentuk yg pelbagai tu..

2) jgn kuar uma..
tp kl xkuar uma, cm chihuahua bwh myvi bon alvin pulak

3) seni mempertahankan diri
ade masa ke pmpn skg nk blaja silat, judo,tekwando, sume tu?sibuk g keje clubbing ade la

4) cara ni..terbaru..hehehe


AFRIKA SELATAN: Satu kondom bergigi direka khusus untuk wanita sebagai senjata mmepertahan diri dilancarkan di Afrika Selatan, baru-baru ini.


‘Rape-AXe’ diilhamkan Dr Sonnet Ehlers empat dekad lalu. Ketika itu, Ehlers yang berusia 20 tahun bertugas sebagai penyelidik perubatan menemui mangsa rogol yang dianggapnya bagaikan mayat hidup.

Dalam temu bualnya bersama CNN, Ehlers melaporkan mangsa memberitahunya, “Alangkah bagusnya jika saya punya gigi pada alat sulit saya” dan Ehlers berjanji akan mencipta alat seumpama itu bagi membantu wanita lain. Sebagai menepati janjinya, Ehlers mencipta ‘Rape-Axe’ yang mempunyai gigi dan berfungsi mencengkam alat sulit lelaki ketika melakukan hubungan seksual.
Alat berkenaan hanya boleh dibuka pakar perubatan. “Sekiranya alat ini berfungsi, lelaki terbabit tidak boleh berjalan ataupun buang air kecil,” ” jelas Ehler. - Agensi.



hahahahahaaa??
mgkin blh selamat skit.

lagi mau rogol kaum hawa?

kang ada yang x boleh berjalan @ kencing

elok2 boleh kencing berdiri, kang pakai tiub kang

gantung beg air kt tepi pinggang

gyahahahaha (hellioz, aku tiru ko punye gelak jugak)






bile produk ni nk masuk asia..cepat laaa~~~

supaya xbyk bunga yg meLAYU sblm dipetik org





tp aku masih x paham pmpn yg sggup jual maruah sbagai bukti cinta
ade yg cm sronok pun ade

wtf???

s**s tepi tangga?
luna maya vs arel peterpan?
s**s budak sekolah?


kejadahnye!




salah satu tanda kecil kiamat adalah

Zina bermaharajalela.



“Dan tinggallah manusia-manusia yang buruk, yang seenaknya melakukan persetubuhan seperti himar (keldai). Maka pada zaman mereka inilah kiamat akan datang.” – Sahih Muslim

15 comments:

Boneka Tak Sakit said...

yo beb! respect wei! kdng2 kita bergaul dgn ramai org! kita rasa mcm dunia melayu dah rosak dara dah xde!
tapi xsemua yg rosak!

hai~
kondom gigi ye! YA Allah putus laa gagagagag
padan muka kut! sapa suruh! ah!

Lya Colours said...

hah x cepat2 la produk tuh sampai mesia
aku nak beli doploh
huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nafsu tak terkawal sungguh...
adoii...

zella y said...

rogol...
maksiat...
buang anak...
dera anak..

semua muka melayu

Frodo Baggins said...

kondom bergigi tu cuba lu tanya kat alvin atau kamen atau paret. diorg pngedar!!!


>>___<<


kesimpulannya, jgn 'hampiri' zina. n nak dara, jaga diri elok2. woohaaa

miss nina said...

perogol bersiri nampak kecik-besar-kecik-besar je.
kondom tu dah wujud? marbeles la

¶A.K.I¶ said...

tapi kadang kadang..
bertudung menutup aurat pon ada yg jadi mangsa...
so skrg pmpuan sntiasa kne hati2~
bila nk msk mesia produk 2?
meh ak pon nak!
keselamatannn... ahhaha

alvin takda rumah harga 8juta said...

bagus la kau kan kamen..update kan blog cikgu daisy si awan gulung yg malas nak update ni..


huh!

aku nak daisy update..bukan kau la mangkuk kamen!!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahaha..aku da jenuh nk bgtaw die suh update..aku da bersihkn skit sawang2 n habuk2 kt sini.

so, aku update je la..kl x sdih aku tgk blog ni mati cmtu je





gua da malas nk wat kn org blog lg..2nd time da cmni.hrtu kerol.haha!

Frodo Baggins said...

ahhhh!! bangak arr kamen!!! cilake
yo yo er jer wa komen!! gay!!!


>>___<<

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

haha.

of frodo ku...

cik pingu said...

aku ingatkan daisy update. kamen rupenye..


huh..

mrs jamal said...

anak dara buleh pakai benda tu ker?..rosak la selaput daranya..
kalau belum kawin cuci kita punya tutt, basuh kuat2 pown sakit..inikan pulak nk letak benda..

ILA HonEyBuNNy said...

takot lak baca...

kena la jaga maruah diri kan....itu yang palin berharga dalam idop neh...;-)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)