Tuesday, June 29, 2010

1 JAm YaNG TerBuang

pukul 2 am


-tetiba terjaga dari tdo
-sbb aku dahaga sgt
-tgk fon ada beberapa msg n miskol dri kamen
-kol kamen balik...dia jwb..tp mmg dia ckp mamai-mamai la....manja la kunun...sian dia...
-buka laptop kununnya nk wat entry sbb aku kesian kt kamen yg dh putus asa dek kerana aku dh sawangkn blog yg di buat kn untk aku ni....
-maaf ye kamen

pukul3 am


-tgk...skrng dh pukul tiga,,,,aku msih duk ats kerusi merah aku ni..
-aku taip dua tiga baris aku backspace balik...pastu aku taip lagi....and aku backspace lagi...
-akhirnya bru aku sdar:

********ku ni hanya reti tulis sesuatu kt kertas je....apa-apa kertas pon tak pe...smpul surat pon boleh....tp bila mengadap laptop ni aku sush nk luahkan..


kul 3.42 a.m

anak-anak ku...

anak-anak ku jgak..

anak ku sazali....

ikan budk uma aku yg dh mati....gmbr ni aku ambil sblm beliau di mndi jenazahkan tnpa di kafankan...

sekian....tido dlu...dh pukul 3.52 am....daaaaaaaaaaa...klo tak tido nnti makin jahanam entry ni aku melalut.....dh bercmpur smua benda ni...maaf ye...











salam

31 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku maafkan..
;)

Lya Colours said...

saya pon maafkan
hihi

¶A.K.I¶ said...

hahahahha...
seyes mamaii daisy ni

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

waaah...suke3

awk, time kasih ye susah payah hapdet blog ni

tgk, 1jam 45 mnit utk hapdet dgn entry yg pnuh dgn gmbr.hehehehe

tp xpe, sy suke.hehe



alvin, dura2 da hapdet dah ni.hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

asl bgtaw sy mamai2, kunun manja...dieorg sume taw sy ni ganas..tgk, da kantoi

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

owh..i'm forgive u bebeh.hahahaha

nur 'afifah :) said...

anak2 u comel.. :)
hehe.. (^____-)

whitedaisy said...

meniti senja, lya color---thx...anda
sgt murh hati..


aki---sy x mamai....kamen yg
mamai...hihi

whitedaisy said...

xtion kamen---- x ganas lngsung...time awk marh je gans...tu pon sket je.....

nur 'afifah-----haha...sme comel cm mak n bapak dorng....bukn mcm sy..

aLy said...

hye daisy!
^_*

ehh cam tu rupenye si kamen ni

tu anak sape daisy culek tu?
:p

whitedaisy said...

aly----kamen mmg cm tu..mamai2 tu mmg kje dia....haha...

ank org la...haha...sory...
tu budk2 kt tadika...

aLy said...

muahaha
kalau ada gambar dia yang ngah mamai tu lagi gempaq la
hikhik
;p

alvin takda umah harga 8juta said...

wahh..

suka entri ni..
sgt dalam bahasa2 yg awak catatkan..

mmg dlm..
sungguh dlm..



camni la white daisy..
tulis blog utk...











kamen....



o.k...


cau..

WONG SIKAMPUH said...

Salam kenal dari blogger indonesia..Kunjung balik ya

Linglung said...

baik lu tgk game bola world cup derr..mungkin lu dpt idea nak buat entri dr situ..huhu

sabariah malas nak sign in said...

daisy!!

entri ada nama kamen je ke oit..

ngehehe.

:)

Adeqq said...

dura-dura? hahaha.
entry untuk kamen eh?
haha.

hoi kamen! ko tengok si daisy nih hapdet sampai pagi2 untuk ko. sile blanje mcflurry! :p

Pelat said...

kamen nie bohjan la... gua rasa nak jadikan dia anak ikan gua

Umie Nadhirah said...

Gambar ape yang last tu????
confuse..-.-

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

rugi terjaga tak sembahyang sunat

nurayunni said...

comeynyer gambr u...budk2 pn comel sgt..

HonEyBuNNy said...

ala2...lwtnya tido eh.....hehehe...

Wanie-san said...

meh jap nak tampo..sedar tak lagi ni??hehe

SyafiQ Bleszynski said...

hahaha..ummm, ape kebenda gambo yang las tuhh??
ikan budk?ape tuhh..
jom ke belog syafiq kalau nak tau lebih lanjut kisah pasal dr rozmey yg poyo serta dibenci wartawan.

Iznie said...

wahh, lme nya kak daisy tak update blog...huhu

ILA HonEyBuNNy said...

rindu blog ini jugak...

muhahha..muahhh

vampire's lovex said...

banyak nye anak aihhhh..

bersama kak Es said...

bila nak hapdet lagi....hehehe

Green Apple said...

Salam Ramadhan si bunga daisy...

wahida said...

anak2 u comel la sis...serius!

salam kenal...

izzana said...

thee /:D una pun selalu kering idea tau.